Creamy Chocolat boilies 1 kg

€ 3,95
Op voorraad


  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

* Vereiste velden

Boilies Creamy Chocolat

De chocolade boilies staan al jaren bekend als een echte catcher is op het gebied van karpervissen. Boilie Discounter voegt aan deze topsmaak een vleugje creamer toe en geeft met de Creamy Chocolat Boilie net even dat extra lokkertje onder water.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, melasse, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Chocola, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 18%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Chocolade boilies met een vleugje creamer

Het is al jarenlang bekend dat chocolade onweerstaanbaar is voor karpers. Net als bij mensen werkt deze smaak wellicht verslavend. Onze boilies chocolade worden bereid met een vleugje creamer. Dat maakt de chocolade boilie een heerlijke romige boilie en geeft de karpers net een beetje extra prikkeling. De Creamy Chocolat boilies zijn te gebruiken in alle soorten wateren en net als de Scopex boilies en de Monster Crab boilies het gehele jaar door te gebruiken. De structuur van de Chocolade boilies zorgt ervoor dat de geur- en smaakstoffen geleidelijk aan worden afgegeven aan het water, zodat de karpers deze geuren oppikken. De flavour Chocolade is een klassieke flavour die de boilies net een beetje extra smaak geven. Ook in goed beviste vijvers, rivieren en kanalen zullen de boilies Creamy Chocolat zeker opvallen bij de karper.

Boilies Chocolat kopen bij Boilie Discounter

Ook de Chocolade boilies zijn zeer in trek bij de karpervissers. Zeker wanneer je veel gebruik maakt van zoete fruitboilies, zoals bijvoorbeeld de Perzik boilies, of juist je voorkeur uitgaat naar de vissmaken, zoals de Squid boilies, is een keer een afwisseling met deze heerlijke chocolade boilie wellicht een goed idee. Bij Boilie Discounter koop je de boilies per kilogram. Deze worden verpakt in een handige zak met zippersluiting, wat het bewaren ervan eenvoudig maakt. De boilies zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Best de boilies chocolade dan ook in diameters van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Je bestelling wordt binnen enkele dagen al bij je thuisbezorgd. En bestel je vóór 12.00 uur dan kun je de bestelling de volgende dag na 12.00 uur ook al zelf ophalen bij de fabriek in Hoogeveen.

Specificaties

Merk: Boilie Discounter
Smaak: Creamy Chocolat
Kleur: Donkerbruin
Diameter (mm): 15, 19 en 25
Gewicht: 1 kg
Verpakking: Zak met zippersluiting