Creamy Chocolat boilies 10 kg

€ 39,50
Op voorraad


  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

* Vereiste velden

Boilies Creamy Chocolat 10kg

De Creamy Chocolat boilies zijn een echte topper in de wereld van karpervissen. De boilies hebben een donkere kleur en zijn verrijkt met een vleugje creamer. Hierdoor wordt de boilie onweerstaanbaar voor karpers.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, melasse, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Chocola, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe Eiwit: 18%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Chocolade boilies met cream

De Creamy Chocolat boilie 10 kg is al jaren een favoriet tijdens het karpervissen. De boilies met chocolade zijn extra lekker gemaakt door er een vleugje creamer aan toe te voegen. Hierdoor wordt de boilie lekker romig, wat ervoor zorgt dat de karpers het extra lekker vinden. De boilies hebben een sterke geur, welke wordt afgegeven wanneer deze het water raakt. Net als de Scopex boilies en de Monster Crab boilies kunnen deze boilies het hele jaar door gebruikt worden in alle soorten water.

Boilies Chocolat 10 kg kopen bij Boilie Discounter

De Creamy Chocolat boilies 10 kg zijn verkrijgbaar bij Boilie Discounter. In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten boilies, zoals bijvoorbeeld de Perzik boilies en de Squid boilies. Bij Boilie Discounter worden de boilies in zakken van 10 kg geleverd. Deze zakken hebben een handige zippersluiting waardoor de boilies lang bewaard kunnen blijven. Binnen ons assortiment kun je kiezen uit verschillende afmetingen, namelijk boilies van 15 mm, 19 mm en 25 mm. Je bestelling wordt binnen enkele dagen al bij je thuisbezorgd. En bestel je vóór 12.00 uur dan kun je de bestelling de volgende dag na 12.00 uur ook al zelf ophalen bij de fabriek in Hoogeveen.

Specificaties

Merk: Boilie Discounter
Smaak: Creamy Chocolat
Kleur: Donkerbruin
Diameter (mm): 15, 19 en 25
Gewicht: 10 kg
Verpakking: Zak met zippersluiting