Hardhook Baits - Scopex 10 kg

€ 29,90
Op voorraad


  • Per kilogram verpakt
  • Zak met zippersluiting

* Vereiste velden

Scopex Hardhook Baits 10kg

De hard hook baits zijn extreem harde boilies, welke zeer geschikt zijn voor het gebruik op wateren met veel kreeft of klein witvis. Doordat deze boilies erg lang hard blijven en zo alleen aantrekkelijk zijn voor karpers, bieden deze voldoende weerstand tegen ongewenste kreeftjes, krabben, witvis en dwergmeerval. Je hebt dus geen last meer van dit kleine gespuis. Dankzij het toegevoegde eiwit bevatten ze ook nog eens extra aantrekkingskracht en worden de karpers zo naar je aas getrokken. Onze Hardhook baits met scopex flavour worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Je bent dus verzekerd van uitstekende kwaliteit, maar profiteert ook van lage prijzen.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, raapolie, zout, rietsuikermelasse.

Toevoegingsmiddelen

Flavour scopex, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 15%
Olie en vetten: 5%
Ruwe as: 2%
Ruwe celstof: 2%

Speciale aantrekkelijke Hardhook baits boilies

Naast de boilies die je van ons gewend bent, hebben we nu ook de Hardhook baits in ons assortiment opgenomen. Deze Hardhook boilies zijn gemaakt met extra plasmapoeder en met de extra attractor rietsuikermelasse. Deze melasse komt speciaal uit India en trekt de karpers naar je hengel. Voor je het weet, heb je beet! Om het aas nog aantrekkelijker te maken voor de karpers, hebben we scopex flavour toegevoegd. Deze zoete geur kunnen karpers niet weerstaan. Je vindt de Scopex flavour ook terug in de favoriete Scopex boilies, de romige Birdfood boilies met scopex en de boilies met mix van schaaldieren, de Shellfish Scopex boiles.

Hard Hookbaits Scopex kopen

Ben jij op zoek naar een extreem harde boilie waar je extra lang mee kunt vissen op verschillende wateren? Dan is de Hardhook baits met Scopex flavour zeker een goede keuze voor jou. Dit haakaas blijft wel 12 uur goed onder water en is extra aantrekkelijk voor karpers dankzij de heerlijk zoete geur van de Scopex flavour. Hardhook baits Scopex kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. De hardhook baits zijn verkrijgbaar in verschillende diameters; 15 mm, 19 mm en 25 mm. Ze worden per kg verkocht en wanneer je vóór 12 uur bestelt, ligt de bestelling de volgende dag al na 12.oo uur voor je klaar in onze fabriek. Uiteraard kun je jouw bestelling ook thuis laten bezorgen. Binnen enkele dagen heb je je bestelling dan in huis.

Specificaties

Merk: Boilie Discounter
Smaak: Hardhook Baits - Scopex
Kleur: Geel
Diameter (mm): 15, 19 en 25 MM
Gewicht: Per 10 kg verpakt
Verpakking: Folie