Kwaliteit boilies kopen tegen groothandel prijzen

Boilies kopen en de grootste vissen vangen? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij bieden een ruim assortiment aan boilies met elk hun eigen specifieke ingrediënten. Na jaren verkoop van boilies aan groothandels door heel Europa, nu ook voor de particuliere visser. Met onze boilies heb je vast en zeker beet!

 

Veel gekozen boilies

Boilies kopen bij Boilie Discounter

Voor het vissen wordt vaak gebruik gemaakt van boilies. Deze kleine deegballetjes hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen en ingrediënten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de feed industrie, koop je bij ons boilies van de beste kwaliteit. Naast de standaard eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), zijn wij tevens IFS gecertificeerd. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitssysteem in de feed industrie. Alle ingrediënten van onze boilies zijn gegarandeerd, vers en verantwoord.

Waar voorheen enkel groothandels in heel Europa onze producten konden afnemen, bieden wij onze boilies nu ook aan voor particulieren. Je profiteert daarom van groothandelprijzen door onze kwaliteit boilies rechtstreeks vanuit de fabriek te bestellen.


Goedkope boilies kopen bij Boilie Discounter

In onze webshop vind je een ruim aanbod van verschillende smaken goedkope boilies. Dat onze boilies goedkoop zijn, betekent niet dat de kwaliteit ervan minder goed is. Doordat wij de boilies zelf produceren zijn wij namelijk in de gelegenheid de boilies tegen scherpe prijzen aan te bieden. Voorheen konden alleen groothandels, winkeliers en andere professionals deze goedkope boilies bij ons bestellen, maar nu bieden wij ook de recreatieve vissers of andere particulieren de mogelijkheid goedkope voerboilies aan te schaffen. Niet alleen zijn onze boilies goedkoop verkrijgbaar, ook hebben we elke maand een extra scherpe aanbieding voor je. Door de goedkope boilies te koop aan te bieden in onze online bestelomgeving, bestel je deze eenvoudig vanuit je vissersstoel. Wanneer je dan aan de waterkant merkt dat de boilies bijna op zijn, heb je dan binnen een paar dagen weer nieuwe boilies in huis.


Boilie Discounter op Facebook