Red Forest Fruit boilies 1 kg

€ 2,75
Op voorraad


  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

* Vereiste velden

Boilies Red Forest Fruit

Deze Bosvruchten boilies hebben een sterke zoete geur waar de karpers graag op af komen. De zoete Red Forest Fruit boilie is vooral geschikt voor in de zomermaanden en inzetbaar op ieder type water. Dankzij de hoge verteerbaarheid, de heerlijk zoete geur en smaak is deze boilie bosvruchten zeker een aanrader.

Ingrediënten

Mais, tarwe, tarwezemelen, rijst, plasmapoeder, eipoeder, raapolie, zout en zoetstof.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Red Forest Fruit, kleurstof, zoetstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12%
Olie en vetten: 6%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Red Forest Fruit boilies kopen bij Boilie Discounter

Met een onweerstaanbare zoete geur, worden de karpers naar jouw hengel gelokt. Dankzij de juiste samenstelling wordt deze zoete geur van de Red Forest Fruit boilies geleidelijk aan verspreid door het water. Je kunt dus lang van de boilie bosvruchten profiteren. Bij Boilie Discounter kun je de boilies Red Forest Fruit kopen per kilo. Deze worden bij je geleverd in een handige zak met zippersluiting. De bosvruchten boilies kunnen dan uitstekend luchtdicht bewaard worden en verliezen hun smaak op die manier niet. De Red Forest Fruit boilies zijn verkrijgbaar in verschillende groottes van 15 mm, 19 mm of 25 mm. Je kunt bij het bestellen van de bosvruchten boilies ervoor kiezen de boilies thuis te laten bezorgen of de bestelling is op te halen in onze fabriek. Binnen enkele dagen wordt je bestelling thuisbezorgd en wanneer je vóór 12.00 uur besteld, liggen de Red Forest Fruit boilies de volgende werkdag na 12.00 uur al bij ons klaar om opgehaald te worden.

Probeer ook eens één van onze andere zoete boilies, zoals de Wild Cherry boilies, de Perzik boilies of de Tutti Frutti boilies Chicken.

Specificaties

Merk: Boilie Discounter
Smaak: Red Forest Fruit - Bosvruchten
Kleur: Roodbruin
Diameter (mm): 15, 19 en 25
Gewicht: 1 kg
Verpakking: Zak met zippersluiting