Tutti Frutti boilies Chicken 1 kg

€ 2,75
Op voorraad


  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

* Vereiste velden

Boilies Tutti Frutti Chicken

Deze extreem zoete boilie met Tutti Frutti is zeker in de zomer een zeer geschikte boilie voor het karpervissen. De zoete geur van deze Tutti Frutti blijft lang hangen. Boilie Discounter geeft deze zoete boilie wat extra's: Chicken. Met een nieuw ingrediënt als Kipmeel Plus, krijgt de Tutti Frutti boilie net wat extra smaak en tevens heeft Kipmeel Plus goede wateroplosbare componenten. Met deze boilie Tutti Frutti Chicken, onderscheid jij je in de meest zwaar beviste vijvers.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, Kipmeel Plus, zalmolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Tutti Frutti, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 15%
Olie en vetten: 8%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Heerlijke tutti frutti boilies met Chicken flavour

Tutti Frutti boilies zijn al vele jaren een begrip in de karper-viswereld. En dat is niet zonder reden. Deze populaire boilie weet karpers te verleiden en leidt tot goede vangsten. Deze knalrode boilies tutti frutti hebben van Boilie Discounter wat extra’s gekregen: Kip-flavour. Door Kipmeel Plus toe te voegen aan deze populaire tutti frutti boilie, krijgt de boilie net wat meer smaak wat leidt tot betere vangsten. In de lange geschiedenis van de Tutti Frutti boilies zijn al vele karpers gevangen. De boilie is dan ook geschikt voor voercampagnes, maar kan ook perfect bij het vissen gebruikt worden als instant boilie aan de hair. De boilie Tutti Frutti heeft een heerlijke zoete geur en is superzoet van smaak. Door de toevoeging van het Kipmeel Plus wordt de boilie wat steviger van smaak. De knalrode boilies vallen daarbij ook nog eens direct op en zijn een perfect lokaas voor de grootste karpers.

Boilies Tutti Frutti Chicken kopen

Bij Boilie Discounter hebben we en uitgebreid assortiment boilies. Ook de geweldige Tutti Frutti boilie met Chicken flavour, koop je eenvoudig online in onze webshop. Deze alom bekende boilie-smaak kent een rijke geschiedenis en er zijn dan ook al vele karpers mee gevangen. De boilies tutti frutti kopen doe je bij ons per kilogram en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, namelijk 15 mm, 19 mm en 25 mm. Je ontvangt de boilies tutti frutti chicken in handige zak met zippersluiting binnen maximaal drie werkdagen thuis, mits deze voorradig zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de bestelling in onze fabriek af te halen. Wanneer je vóór 12.00 uur je bestelling doorgeeft, ligt deze de volgende dag na 12.00 uur bij ons klaar.

Specificaties

Merk: Boilie Discounter
Smaak: Tutti Frutti
Kleur: Rood
Diameter (mm): 15, 19 en 25
Gewicht: 1 kg
Verpakking: Zak met zippersluiting