Wild Cherry boilies 1 kg

€ 2,75
Op voorraad


  • Per kiloverpakking
  • Zak met zippersluiting

* Vereiste velden

Boilies Wild Cherry

De Wilde Kersen boilies zijn één van de nieuwste smaken van Boilie Discounter. Aan deze heerlijk zoete boilies is het flavour Wild Cherry toegevoegd, welke erg aantrekkelijk is voor de karpers. De Wild Cherry boilies zijn met name geschikt voor de zomermaanden, maar kunnen dankzij hun goede verteerbaarheid ook prima gebruikt worden in de winterperiode. De boilie met kersen flavour is daarnaast ook prima inzetbaar op verschillende type water.

Ingrediënten

Maismeel, maisbloem, tarwebloem, ontsloten maisbloem, eipoeder, plasmapoeder, tarwezemelen, raapolie, zout.

Toevoegingsmiddelen

Flavour Wild Cherry, zoetstof, kleurstof en emulgator.

Analyse

Ruwe eiwit: 12%
Olie en vetten: 6%
Ruwe as: 3%
Ruwe celstof: 2%

Boilies met kersen smaak

Het mooie van de Wild Cherry boilies zit hem in de lichte verteerbaarheid in combinatie met de zoete Wild Cherry flavour. Dat maakt deze boilie dan ook het hele jaar goed inzetbaar. Deze combinatie is net als de Kiwi boilies met Bosbes een vrij nieuwe samenstelling in ons assortiment. We zijn dan ook altijd zeer benieuwd naar jullie resultaten. De boilies Wild Cherry zijn zo opgebouwd dat de kersen flavour langzaam en geleidelijk aan wordt verspreid door het water. Je profiteert dus voor lange tijd van deze heerlijk zoete boilie Wild Cherry. Deze kersen boilies worden in onze webshop verkocht per kilo. Je krijgt ze thuisgestuurd in handige zakken met zippersluiting. Zo kun je deze boilies lang en luchtdicht bewaren. De Wild Cherry boilies zijn verkrijgbaar in verschillende groottes: 15 mm, 19 mm of 25 mm. Uiteraard is het ook mogelijk de bestelling bij ons in de fabriek op te halen. In dat geval geldt: vóór 12.00 uur bestelt, de volgende dag na 12.00 uur klaar om opgehaald te worden.

Liever een andere zoete boilie gebruiken voor het vissen op karper? Probeer dan eens de Red Forest Fruit boilies of de heerlijk zoete Tutti Frutti boilies met Chicken. Vis je liever met een vis-boilie? Dan kunnen we de Squid boilies zeker aanbevelen.

Specificaties

Merk: Boilie Discounter
Smaak: Wild Cherry
Kleur: Rood
Diameter (mm): 15, 19 en 25
Gewicht: 1 kg
Verpakking: Zak met zippersluiting